Tatimet bëjnë përmbledhjen: Sa kanë përfituar, aplikimet dhe verifikimet sipas qyteteve

07/04/2020 1:25 PM 0 komente

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve bëri me dije se që nga hapja e aplikimeve më 1 prill për të përfituar pagën e luftës për të gjithë bizneset e vogla dhe të vetëpunësuarit, kanë aplikuar 36 mijë e 419 biznese dhe 61 mijë e 120 punonjës e të vetëpunësuar. Sipas Tatimeve janë 8412 aplikime të verifikuara për biznese dhe 14 457 aplikime të verifikuara për punonjës. Ndihma financiare është miratuar për 6273 biznese dhe 10 701 punonjës.

 

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of