Tatimet e Tiranës / Bizneset të bëjnë deklarime të sakta!

10/02/2020 8:01 AM 0 komente

Një njoftim i Tatimeve dërguar bizneseve i ka çoroditur këta të fundit. Në njoftim, Tatimet thonë: “Në mbështetje të Ligjit Nr. 9920, datë 19.05.2008 “Për Procedurat Tatimore në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar, Neni 6) Detyrimi tatimor, kërkojmë nga ana Juaj të përmbushni detyrimet tuaja, duke paguar në afat detyrimet tatimore të vetëdeklaruara”. Drejtoria Rajonale Tatimore Tiranë ka si qëllim rritjen e eficiencës dhe përmbushjen e objektivave, duke nxitur vetëdeklarimin e subjekteve sipas llojit të aktivitetit të tyre, thuhet më […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of