Tatimet / Hyn në fuqi Akti që shtyn pagesat e tatimfitimit për të mëdhenjtë dhe i anulon për të vegjlit

04/05/2020 8:08 AM 0 komente

Administrata tatimore informon tatimpaguesit se ka hyrë në fuqi Akti normativ nr.18, datë 23.04.2020, i cili ndryshon Ligjin nr.8438, datë 28.12.1998 “Për tatimin mbi të ardhurat”, i ndryshuar Sipas ndryshimeve të këtij Ligji: -Nuk do të paguhen këstet e parapagimeve të Tatimit mbi Fitimin të vitit 2020, për tatimpaguesit me qarkullim deri në 14 000 000 (katërmbëdhjetë milionë) lekë, subjekte të Tatimit mbi Fitimin. -Shtyhet afati i pagesës së kësteve të Tatimit mbi Fitimin, për periudhat tatimore të tremujorit të […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of