Tatimet, nga 461 kontrolle zbulojnë 67 shkelje

27/02/2020 3:55 PM 0 komente

Drejtoria e Tatimeve ka njoftuar se gjatë periudhës 20-26 shkurt ka ushtruar 461 kontrolle dhe ka konstatuar 67 shkelje të legjislacionit tatimor.

– 7 subjekte të paregjistruara;

– 6 tatimpagues të penalizuar për shkeljen e moslëshimit të kuponit tatimor (rasti i parë), ndërsa 1 tatimpagues bllokuar ambientet për 30 ditë kalendarike për moslëshim kuponi tatimor (hera e dytë).

-3 tatimpagues me punonjës të padeklaruar, subjekte “biznes i vogël”.

-4 tatimpagues janë konstatuar se nuk kanë pasur të instaluar pajisjet fiskale dhe 👉 1 tjetër nuk mbante pajisjen fiskale në gjendje pune.

-3 tatimpagues janë konstatuar se dispononin mallra pa dokumentacion tatimor.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of