Tatimet publikojnë listën e pajisjeve fiskale të certifikuara, tatimpaguesit të bëjnë verifikimet përkatëse

26/03/2021 2:02 PM 0 komente

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve në kuadër të informimit të tatimpaguesve lidhur me certifikimin e kompanive IT si dhe vijimin e përdorimit të paisjeve fiskale ekzistuese, në kuadër të ligjit Nr.87/2019 “PËR FATURËN DHE SISTEMIN E MONITORIMIT TË QARKULLIMIT” bën publike listën e versioneve të paisjeve fiskale të cilat janë certifkuar tashmë në përputhje me projektin e fiskalizimit.

Të gjithë tatimpaguesit duhet të bëjnë verifikimet përkatëse me listën e mëposhtme për llojin e tyre të paisjes Fiskale.

 

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of