Tatimet verifikojnë denoncimet lidhur me abuzimet e çmimeve

16/03/2020 8:44 AM 0 komente

Bazuar në denoncimet e ardhura në numrin 0800 14 14 lidhur me abuzimet e çmimeve, Administrata Tatimore njofton se ka kryer verifikime të menjëhershme në sektorin ushqimor dhe atë farmaceutik.

Nga 55 denoncime të ardhura 👉 36 subjekte kanë rezultuar me shkelje të legjislacionit tatimor.

 8 Moslëshim kuponi tatimor
 1 Punonjës i padeklaruar
 11 Mallra pa faturë tatimore
 2 Mungesë dokumentacioni
 2 Elemente kuponi tatimor
 2 Mos instalim te kasës fiskale
 1 Shitje pa faturë tatimore
 1 Shitje me çmim të ndryshëm nga lista e afishuar
 3 Mos afishim i listës së çmimeve
 1 Subjekt i pa regjistruar
 1 Sekuestrim blloqe jo tatimore
 1 Referim për hetim
 2 Mos mbajtje e kasës fiskale në gjëndje pune

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of