Tavani për interesat e kredisë konsumatorë

22/03/2021 12:29 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint Banka e Shqipërisë do të përcaktojë normën efektive maksimale të interesit për secilën nga kategoritë e kredisë konsumatore dhe intervalet e shumave të disbursuara në fund të çdo tremujori. Reagimi i shoqatës së mikrofinancës dhe sqarimet e Bankës së Shqipërisë   Ersuin Shehu Tregu i kredive të shpejta konsumatore është rritur vrullshëm në pesë vitet e fundit, por normat e larta të interesit, që aplikojnë institucionet mikrofinanciare, kanë krijuar ndjeshmëri të lartë në opinionin publik. Edhe për të adresuar […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of