Jeni duke lexuar në: Të Fundit nga Tregjet

Abonohuni:

Video Shifra & Fakte

Ndërtimi në Tiranë arrin pikun, çfarë do të ndodhë me çmimet

Ndërtimet e reja në Tiranë kanë arritur pikun dhe çmimet në zonat e preferuara variojnë nga 2600-4000 euro/m2…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« June 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3* Regjistri Statistikor i Ndërmarrjeve all day
4* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (për Banesa) all day
5 6 7* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
8 9
10* Bilanci i pagave all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Pagat all day
11 12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
* Burra dhe Gra all day
13* Statistikat e Bujqësisë dhe Blegtorisë all day
14* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
15 16
17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar I Çmimeve të Konsumit all day
* Tregtia me Pakicë all day
19* Statistikat Afatshkurtra all day
20 21* Aksidentet Rrugore all day
22 23
24* Statistikat e Pylltarisë dhe Biodiversitetit all day
25* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
* Fluksi i investimeve sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Lëvizjet e Shtetasve all day
26* Tregtia e Jashtme e Mallrave sipas Karakteristikave të Ndërmarrjeve all day
27* Ekonomia dhe buxheti all day
* Statistikat e Transportit all day
28* Depozitat all day
* Kredia për ekonominë all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetarë all day
* Produkti i Brendshëm Bruto all day
29 30

Dollari bie, euro rritet

Dollari amerikan humbi pikë mëngjesin e ditës së sotme kundrejt euros dhe jenit. Kështu, monedha e përbashkët, euro, avancoi me 0.02 për qind kundrejt dollarit dhe u këmbye me 1.1279…

Vazhdon rënia e aksioneve europiane

Aksionet europiane shënuan rënie edhe mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, indeksi i aksioneve Stoxx Europe 600 ra me 0.3 për qind. Indeksi i aksioneve S&P 500 ra me 0.41…

Aksionet aziatike shënojnë rënie

Aksionet aziatike shënuan rënie mëngjesin e kësaj të premteje, me përjashtim vetëm të indeksit të Nikkeit dhe indeksit Topix. Kështu, indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë, ra me0.5 për qind.…

Çmimet e naftës rriten

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 2 dollarë ose me 3.3 për qind, dhe…

Dollari rritet, jeni bie

Dollari amerikan fitoi pikë mëngjesin e kësaj të enjteje kundrejt jenit. Ai u rrit me 0.2 për qind dhe u këmbye me 108.32 dollarë amerikanë për jen. Indeksi i dollarit…

Vazhdon rënia e aksioneve europiane

Aksionet europiane shënuan rënie edhe mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, indeksi i aksioneve Stoxx Europe 600 ra me 0.2 për qind. Indeksi i aksioneve S&P 500 ra me 0.2…

Bien sërish aksionet aziatike

Aksionet aziatike shënuan rënie edhe mëngjesin e kësaj të enjteje. Kështu, indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë, ra me më shumë se 1 për qind. Indeksi i aksioneve të Nikkeit,…

Brent tregtohet me 61.13 dollarë/ fuçi

Çmimet e naftës ranë me afërsisht 2 për qind mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 1.16 dollarë ose me 1.86…

Dollari në nivele të qendrueshme

Dollari amerikan ishte në nivele të qendrueshme mëngjesin e kësaj të mërkure kundrejt jenit. Ai u këmbye me 108.480 dollarë amerikanë për jen. Indeksi i dollarit amerikan që e krahason…

Bien aksionet europiane

Aksionet europiane shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, indeksi i aksioneve Stoxx Europe 600 ra me 0.4 për qind. Indeksi i aksioneve S&P 500 ra em 0.03 për…

Aksionet aziatike shënojnë rënie

Aksionet aziatike shënuan rënie mëngjesin e kësaj të mërkure. Kështu, indeksi i aksioneve të Nikkeit, N225, ra me 0.4 për qind, duke shkuar në 21,129.72 pikë. Indeksi i aksioneve Topix…

Çmimet e naftës shënojnë rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të marte. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 42 cent ose me 0.7 për qind dhe…

Dollari rritet, jeni bie

Dollari amerikan fitoi pikë mëngjesin e ditës së sotme kundrejt jenit. Ai avancoi me 0.15 për qind, duke u këmbyer me 108.600 dollarë amerikanë për jen. Indeksi i dollarit amerikan…

Rriten aksionet europiane

Aksionet europiane shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, indeksi i aksioneve S&P 500 u rrit me 0.47 për qind, duke shkuar në 2,886.73 pikë. Indeksi i aksioneve angleze…

Vazhdon rritja e aksioneve aziatike

Aksionet aziatike shënuan rritje edhe mëngjesin e kësaj të marte. Kështu, indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë, u rrit me 0.8 për qind. Indeksi i aksioneve të Nikkeit, N225, u…

Brent tregtohet me 63.61 dollarë/ fuçi

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 32 cent ose me 0.5 për qind, dhe…

Dollari rritet, euro bie

Dollari amerikan fitoi pikë mëngjesin e kësaj të hëne kundrejt euros. Ai u rrit me 0.3 për qind dhe u këmbye me 1.1301 dollarë amerikanë për euro. Dollari amerikan fitoi…

Aksionet europiane shënojnë rritje

Aksionet europiane shënuan rritje mëngjesin e kësaj të hëne. Kështu, indeksi i aksioneve S&P 500 u rrit me 1.05 për qind, duke shkuar në 2,873.34 pikë. Indeksi i aksioneve angleze…