Jeni duke lexuar në: Të Fundit nga Tregjet

Abonohuni:

Të punosh për mbijetesë

Familjet shqiptare, shpenzimet më të larta për t’u ushqyer në Europë; Kuksianët po bëjnë pazar në Prizren

[shikoni]

Aksionet europiane shënojnë rritje

Aksionet europiane shënuan rritje mëngjesin e kësaj të marte. Kështu, indeksi i aksioneve S&P 500 u rrit me 0.09 për qind, në 3,224.01 pikë. Indeksi i aksioneve FTSE 100  u…

Çmimet e naftës rriten

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të marte. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 0.24 për qind dhe u tregtuan me 66.55…

Dollari amerikan i qendrueshëm ndaj jenit

Dollari amerikan ishte në nivele të qendrueshme kundrejt jenit mëngjesin e ditës së sotme, dhe u këmbye me 109.40 dollarë amerikanë për jen. Indeksi i dollarit amerikan që e krahason…

Aksionet aziatike, ecuri të ndryshme

Mëngjesin e ditës së sotme, disa prej aksioneve aziatike shënuan rritje, ndërsa disa të tjera rënie. Kështu, indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë, ra me 0.14 për qind. Indeksi i…

Brent tregtohet me 65.93 dollarë/ fuçi

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 21 cent dhe u tregtuan me 65.93 dollarë amerikanë…

Dollari rritet, jeni bie

Dollari amerikan avancoi mëngjesin e ditës së sotme kundrejt jenit dhe u këmbye me 109.40 dollarë amerikanë për jen. Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë prej…

Vazhdon rritja e aksioneve europiane

Aksionet europiane shënuan rritje edhe mëngjesin e kësaj të hëne. Kështu, indeksi i aksioneve S&P 500 u rrit me 0.49 për qind, duke shkuar në 3,221.22 pikë. Indeksi i aksioneve…

Aksionet aziatike, ecuri të ndryshme

Disa prej aksioneve aziatike shënuan rritje mëngjesin e kësaj të hëne, ndërsa disa të tjera rrtije. Kështu, indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë, shënoi nivelin e tij më të lartë…

Çmimet e naftës rriten

Çmimet e naftës shënuan rritje edhe mëngjesin e kësaj të premteje. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 5 cent dhe u tregtuan me 61.13…

Dollari rritet, jeni bie

Dollari amerikan avancoi mëngjesin e ditës së sotme kundrejt jenit dhe u këmbye me 109.31 dollarë amerikanë për jen. Gjatë kësaj jave që lamë pas, dollari amerikan ka avancuar me…

Rriten aksionet europiane

Aksionet europiane shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, indeksi i S&P 500 u rrit me 0.45 për qind, në 3,205.37 pikë. Indeksi i aksioneve FTSE 100 u rrit…

Rikuperojnë aksionet aziatike

Aksionet aziatike arritën pranë nivelit të tyre më të lartë në 18 muajt e fundit, gjëtë mëngjesit të kësaj të premteje. Kështu, indeksi i aksioneve kineze CSI300 u rrit me…

Brent tregtohet me 66.20 dollarë/ fuçi

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 0.03 për qind dhe u tregtuan me 66.20…

Euro rritet, dollari bie

Monedha e përbashkët, euro, fitoi pikë mëngjesin e ditës së sotme kundrejt dollarit amerikan. Ajo u rrit me 0.1 për qind dhe u këmbye me 1.1128 euro për dollarë amerikanë.…

Aksionet europiane, ecuri të ndryshme

Disa prej aksioneve europiane shënuan rritje mëngjesin e kësaj të enjteje, ndërsa disa të tjera shënuan rënie. Kështu, indeksi i aksioneve S&P 500 ra me 0.04 për qind, në 3,191.14…

Vazhdon rënia e aksioneve aziatike

Aksionet aziatike shënuan rënie mëngjesin e kësaj të enjteje. Kështu, indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë, ra me 0.4 për qind. Indeksi i aksioneve Topix ra me 0.1 për qind.…

Çmimet e naftës shënojnë rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 31 cent dhe u tregtuan me 65.78 dollarë amerikanë…

Dollari amerikan në nivele të qendrueshme

Dollari amerikan ishte në nivele të qëndrushme mëngjesin e kësaj të mërkure kundrejt jenit dhe u këmbye me 109.45 dollarë amerikanë për jen. Indeksi i dollarit amerikan që e krahason…