Të mbash varkën në çantë shpine

21/11/2012 3:13 PM 0 komente

Sipas Anton Willis, nevoja është nëna e të gjitha shpikjeve, dhe duke u bazuar në këtë shprehje ai u nis për të ndërtuar një varkë vozitjeje të cilën mund ta merrtem me vete kudo.

Oru Kayak, quhet varka e tij vozitëse, e cila është e gjatë 3 metra dhe peshon 11 kg dhe që mund të paloset dhe të shndërrohet në një çantë vetëm brenda 5 minutash.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of