Video News Monitor

Sa e dëmton interesi tavan mikrofinancën?

30/03/2021 11:30 AM 0 komente

Brunilda Isaj, sekretare e përgjithshme e Shoqatës Mikrofinanca Shqiptare, thotë për Monitor Brief Insight se vendosja e një norme interesi tavan nuk i shërben konkurrencës së lirë dhe praktikave të drejta të tregut. Ajo mendon se masa të këtij lloji mund të kufizojnë ndjeshëm qasjen e publikut në produktet financiare dhe të sjellin pasoja të rënda në aktivitetin e disa institucioneve financiare të mikrokredisë.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of