“Yomadic” : Shqipëria sekreti më i madh i turizmit europian

29/09/2014 1:21 PM 0 komente

Shqipëria turistike është vënë sërish në fokus të blogeve të rëndësishme turistike. Këtë herë është “Yomadic” dhe gazetari Nate Robert ai që i ka dedikuar një artikull të gjerë turizimit në vendin tonë. Ai shkruan se plazhet me ujërat e kristalta të Himarës, Sarandës, qytetet e mbrojtura nga UNESCO, por dhe mikpritja e shqiptarëve janë elementët më të bukur të këtij vendi. Në fokusin e tij kanë qenë edhe qytete si Pogradeci, Tirana me kontrastet e saj. Gazetari i ka kushtuar vëmendje edhe vizitës së 21 shtatorit të Papa Franceskut në Shqipëri duke e lidhur me humor vizitën me çmimet e ulëta te produkteve të ndryshme. Nate shkruan se kjo është vizita e tij e 15-të në Shqipëri, ndërsa aktualisht gjendet në Kosovë.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of