Video News Monitor

Turizmi mjekësor në Shqipëri

23/04/2021 10:00 AM 0 komente

Pandemia ka rrënuar mjaft biznese, ka lëkundur shumë ekonomi dhe ndali udhëtimet në të gjithë globin, të cilat edhe pas një viti, janë ende të kufizuara. Industria e turizmit mjekësor ishte ndër më të goditurat, por italianët nuk e braktisën vendin tonë. Pavarësisht karantinës, në qershor aktiviteti i turizmit mjekësor në vendin tonë nisi të gjallërohet, me italianët e parë që erdhën, kryesisht për shërbime dentare. Për të na folur rreth kësaj situatë dhe ecurisë në vijim, për Monitor Brief Insight kemi ftuar Dritan Gremi, sipërmarrës në fushën e turizmit mjekësor.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of