Vendimi / Gjobë 50 mijë lekë për punëdhënësit që nuk aplikojnë për ndihmën financiare të punonjësve

25/05/2020 10:03 AM 0 komente

Këshilli i Ministrave ka vendosur të gjobisë punëdhënësit që nuk aplikojnë për ndihmën financiare të punonjësve të tyre me një shumë prej 50 mijë lekësh. Kjo masë administrative sanksionohet në disa ndryshime dhe shtesa në Aktin normativ nr.3, datë 15.3.2020, të Këshillit të Ministrave, “Për marrjen e masave të veçanta administrative gjatë kohëzgjatjes së periudhës së infeksionit të shkaktuar nga COVID-19”, të ndryshuar. “Moskryerja e aplikimit nga ana e subjektit të të punësuarit apo ish të punësuarit që plotëson kushtet […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of