Video News Monitor

Video shpjeguese për aplikimin në QKB

29/07/2020 7:20 PM 0 komente

Bizneseve u kanë mbetur edhe pak ditë kohë për të dorëzuar pasqyrat financiare në QKB dhe tek tatimet. Burimet zyrtare u shprehën për Monitor se afati i fundit është data 3 gusht. Fillimisht ishte vendosur 31 korriku si afat përfundimtar, por për shkak se kjo datë, përkon me festën e Bajramit të Madh, që është pushim zyrtar, shtyrja bëhet për në ditën e parë të fillimit të punës, pra të hënën e 3 gushtit.

Sipas QKB ditët e fundit ka patur një ngarkesë dorëzimesh, por bizneset nuk duhet të shqetësohen për kolaps të sistemit ashtu sic ndodhi vitin e kaluar. Megjithatë AKSHI dhe QKB u kujtojnë bizneseve që të mos e lënë dorëzimin për ditën e fundit, sepse kjo gjithsesi krijon ngarkesë në system.

Për të gjithë ata që dorëzojnë për herë të parë pranë QKB bilancet vjetore, më poshtë gjeni një video shpjeguese për mënyrën e aplikimit, shpjeguar nga kontabilisti Armand Mala.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of