“Vijojnë problematikat në sektorin e tregtimit dhe transportimit të gazit”

22/07/2019 5:22 PM 0 komente

FLET Juliana Gaxha, Përgjegjëse e Sektorit Juridik pranë Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial   Si ka qenë aktiviteti i ISHTI në vitet e fundit? Ku është fokusuar më tepër puna? Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) (ish-IQT) është krijuar me VKM, nr. 410, datë 13.5.2015 si institucion qendror publik, buxhetor, në varësi të Ministrisë Përgjegjëse për Energjinë dhe Industrinë (sot MIE) me kompetenca inspektimi në fushën e përpunimit, transportimit dhe tregtimit të naftës, gazit dhe nënprodukteve të tyre, në të […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of