Zyrtarizimi i kriptomonedhave në Shqipëri, Flluskë apo Pastrim Parash?!

Shqipëria, ndër vendet e para në botë që do të rregullojë kriptomonedhat nëpërmjet blockchain. Rreziqet sipas BSH, AMF dhe pse nuk e rregullojnë vendet e tjera kriptomonedhën. Blokchain shmang rregullatorët, rrezik për pastrim parash. Nëpërmjet teknologjisë mund të kalosh, pa kontrollin e bankës qendrore, aksionet e një biznesi, hipotekën e shtëpisë, sigurimin e pronës apo transfertat e emigrantëve, duke shmangur sinjalizuesit e fenomenit të pastrimit të parave   Nga një rrezik drejt tjetrit, nga rreziku i falimentimit të buxhetit nga … Continue reading Zyrtarizimi i kriptomonedhave në Shqipëri, Flluskë apo Pastrim Parash?!