Jeni duke lexuar në: Agjencitë / Turistike

Abonohuni:

“Situata nga pandemia kaotike, agjencitë në pritje të verës”

Agim Mehmeti, Administrator i “Albtours D”   Situata e pandemisë mbetet kaotike dhe kjo e bën të pamundur planifikimin. Administratori i agjencisë “Albtours D”, Agim Mehmeti, tha për “Monitor” se…

“Vaksinimi në botë ka rritur shpresat, por 2021 sërish përpjekje për mbijetesë”

Flet Jeta Hoxha, agjente turizmi “Union Travel”    Nisja e programit të vaksinimit, në shumë vende të botës, ka ngjallur shpresën për një rikthim në normalitet, por kjo rrugë duket…

“Në 2020, shqiptarët zbuluan Shqipërinë, por turizmi vendas, pak efekt tek agjencitë”

Flet Sava Bardhi, administratore e “Sava Tours”   Të udhëtosh brenda Shqipërisë, duke kaluar rezervimin nëpërmjet agjencive, ende nuk është në kulturën e përgjithshme tonën. Ndaj turizmi vendas, që mund…