Abonohuni:

Arti shqiptar si biznes

I ftuar: Genc Përmeti, producent

[shikoni]

KONTAKT

Revista Monitor është botim ekonomik i përjavshëm i shoqerisë “Media Union” sh.p.k.

 

Kontakt i përgjithshem

revista@monitor.al

info@mediaunion.al

+355 67 60 53 622

Reklama dhe Abonime

advertising@monitor.al

abonime@monitor.al

+355 67 60 53 622

+355 67 40 49 193

+355 67 20 49 198

 

Adresa

Rr. “Sulejman Delvina”, Nd.25, H.7, Ap.6, Njesia Administrative Nr. 5, 1019, Tirane, Shqiperi.