Publikohet tabela: Sa orë duhet të presin mërgimtarët nëpër pikat kufitare të Kosovës

11/07/2019 10:39 AM 0 komente

Me fillimin e sezonit veror, edhe pritjet në pikat kufitare kanë filluar të zgjaten. Përpos atyre të cilët udhëtojnë me aeroplanë, shumë prej tyre zgjedhin që të vijnë edhe me vetura dhe autobusë.

E njëra ndër pikat kryesore për të hyrë në Kosovë është ajo e Merdares ku pritjet janë deri në 30 minuta. Derisa kolona është e gjatë mbi 50 metra.
Kolona kanë filluar të behën edhe në piken doganore të Dheu i Bardhë. Aty tregohet se pritja është deri në 20 minuta. Derisa kolona është e gjatë deri në 40 metra.

https://mpb.rks-gov.net/QKMK.aspx

Mëngjesi i sotëm ka filluar të jetë më i ngarkuar në këtë pikë kufitare përderisa deri dje kolonat ishin më të shkurtra dhe padyshim më pak të mundimshme për të gjithë ata që hynin në Kosovë.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of