AMA / Shtyhet edhe me një muaj mbyllja e transmetimeve analoge në Tiranë e Durrës

02/09/2019 8:05 AM 0 komente

Bordi drejtues i Autoritetit të Mediave Audiovizive njoftoi se ka vendosur shtyrjen e afatit të mbylljes së transmetimeve analoge në qarqet Tiranë, Durrës dhe Vlorë me 30 ditë. Në kuadër të vlerësimit dhe analizimit të situatës në lidhje me informimin e qytetarëve për procesin e digjitalizimit, si dhe pajisjen e tyre me dekoderë, AMA ka kryer sondazhe periodike me një kampion prej 1600 të intervistuarish. Nga sondazhet e kryera ka rezultuar se një numër i konsiderueshëm qytetarësh shohin vetëm transmetime […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of