Bashkia e Fierit shpenzon dy herë më shumë për paga se për investime kapitale

29/06/2020 9:23 AM 0 komente

Bashkia e Fierit kishte në dispozicion 2.5 miliardë lekë në vitin 2019, me një rënie prej 12% me bazë vjetore. Tkurrja ka ardhur nga rënia e transfertave qeveritare, ndërsa burimet e veta vijuan tendencën zgjeruese. Nga taksat dhe tarifat, Bashkia arrin të sigurojë vetëm 30% të fondeve të saj totale. Bashkia e Fierit është e varur nga taksa për pasuritë e paluajtshme, që sjell gati 31% të fondeve të veta. Nga tarifa e pastrimit dhe e gjelbërimit, sigurohen gati 16% […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of