Jeni duke lexuar në: Media & Advertising

Abonohuni:

MONITOR EKONOMI 31. Covid-19 ndryshoi mënyrën e të bërit biznes. Po pas pandemisë?

Ekspertët: kompanitë shqiptare duhet të përqafojnë revolucionin teknologjik

[shikoni]

Tregu arrin 60 milion euro

Tregi i reklamave ka vijuar rritjen përgjatë vitit 2008. Dominojnë bankat, kompanitë celulare dhe produktet ushqimore. Si ndahet tregu në bazë të tipit të medias. Pse Shqipëria ka të ardhurat…

Gara per Audiencen

Tre televizionet që kanë shikueshmërinë dhe prodhimtarinë më të lartë po garojnë gjithnjë e më fort mes tyre. Një seri programesh të reja, që kushtojnë. Ndërkohë që çmimet e reklamave…