Institucione bankare dhe financiare në vend

10/07/2012 2:33 PM 0 komente

Banka Raiffeisen Banka Kombëtare Tregtare Intesa Sanpaolo Bank. Albania Banka “ProCredit” Banka “Credins” Banka Tirana Banka NGB Albania Banka Popullore Veneto Banka Banka Union Banka e Pare e Investimeve, Albania Banka e Bashkuar e Shqipërisë Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare SPI Albania Shoqata Shqiptare e Bankave Agjencia e Sigurimit të Depozitave Bursa e Tiranës sh.a. INSIG – Instituti i Sigurimeve SIGAL Interalbanian FacebookTwitterGoogle+LinkedinemailPrint

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of