Konsulence per ISO 14000

01/07/2008 12:00 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint Korporata Financiare Nderkombetare- IFC- (pjese e grupit te Bankes Boterore) ne bashkepunim me programin gjerman GTZ kane organizuar nje trajnim 5 ditor per te ngritur kapacitetet e konsulenteve shqiptare ne fushen e sistemit te menaxhimit te mjedisit ISO 14001:2004, me qellim mbeshtetjen e metejshme te kompanive shqiptare per te zbatuar keto sisteme. Sistemi i Menaxhimit te Mjedisit per auditoret/auditoret drejtues eshte nje kurs i çertifikuar i IRCA (Regjistri Nderkombetar i Auditoreve te çertifikuar), Trupes me te madhe trajnuese dhe […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of