Mikrokreditë arrijnë deri në 140% interes vjetor

01/03/2021 10:05 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintBanka e Shqipërisë vendos tavan për interesat e huasë konsumatore   Banka e Shqipërisë do të vendosë një normë interesi tavan te kreditë konsumatore për individët. Bankave dhe institucioneve financiare jobanka iu është dërguar këtë javë për konsultim projekt-rregullorja e ndryshuar “Për kredinë konsumatore dhe kredinë hipotekore”. Rregullorja e ndryshuar përcakton konceptin e ri të normës efektive maksimale të interesit (NEI maksimal) duke u bazuar në mesataren e thjeshtë të normës efektive të interesit për kredinë konsumatore dhe duke i […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of