Rumani / Lëshime në përzierjen e karburantit fosil

04/05/2020 8:51 AM 0 komente

Qeveria rumune miratoi më 9 prill një rregullore urgjente që ndryshon rregullat për shitjen e karburantit dhe lejon shitjen e benzinës dhe naftës, pa kuotat e detyrueshme, duke përfshirë edhe biokarburantet, raportoi EURACTIV.ro. Pushteti ekzekutiv e kishte lejuar këtë përjashtim, duke pretenduar se importet e biokarburanteve vonohen nga kufizimet e ndryshme të imponuara nga shtetet e tjera europiane dhe prodhimi vendas nuk mund të mbulojë kërkesën. Këto lehtësime rregullash do të zbatohen për aq kohë sa Rumania të jetë në […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of