Sa do të preken prodhuesit nga taksa

11/03/2019 8:31 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintKodi 39 i Nomenklaturës përbëhet nga 26 kategori të mëdha produktesh. Sipas ligjit për taksat kombëtare, në nenin 4 ku përcaktohet niveli i taksave kombëtare, pika 8 thotë se “taksa e materialeve/artikujve plastikë dhe e ambalazheve plastike të importuara në kapitullin 39, të NKM-së, është 35 lekë/kg, me përjashtim të lëndëve të para në forma primare, të importuara në krerët 3901 deri në 3914, të NKM-së”. Ndërsa në pikën 8.1 “përcaktohet se taksa e lëndëve të para në forma primare, […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of