Si do të bëhet regjistrimi dhe tregtimi i prodhimeve

06/07/2020 9:01 AM 0 komente

Ligj i ri për vreshtarinë dhe verën Ligji ekzistues që mbulon vreshtarinë dhe verën i vitit 1999 do të zëvendësohet me një ligj të ri, i përafruar me direktivat dhe që synon formalizim të sektorit, si dhe kontroll më të mirë të tij sa i takon sigurisë. Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural ka bërë publik draftin e ri, duke theksuar se përmes tij përcaktohen qartë kategoritë nga produktet e rrushit për verë, praktikat enologjike që duhet të zbatohen, të […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of