Të mbetur jashtë nga masat e Covid-19, nga e hëna nis rikthimi i shqiptarëve në atdhe, falas

27/03/2020 12:21 PM 0 komente

Nga e hëna të gjithë shtetasit  shqiptarë të mbetur jashtë kufijve të Shqipërisë për shkak të masave të marra nga koronavirusi, do të kthehen në atdhe.

“Për shqiptarërt e mbetur jashtë kufijve, ne do të nisim fluturimet për ti sjellë në atdhe nga e hëna.

Nesër do të publikojmë kalaendaret e riatdhësimit dhe pikat përkatëse për personat e listuar, dhe kthimi do të bëhet pa pagesë nga ana e individëve. “Lasgushi” Air Albania do t’i sjellë. Unë i kam kërkuar kompanisë për të marrë barrën e sjelljes së shqiptarëve në Shqipëri dhe për ti sjellë falas”, deklaroi kryeministri Rama.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of