Këshilli i Ministrave propozon lirimin nga detyra te kreut AKEP, Ilir Zela

10/12/2019 1:10 PM 0 komente

Kreu i Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare, Ilir, Zela, është larguar nga detyra. Mësohet se kreu i AKEP ka dhënë dorëheqjen për arsye personale

Lirimi i tij është bërë zyrtar tashmë, pasi është publikuar vendimi nga Këshilli i Ministrave, i cili ka vendosur propozimin e Kuvendit për lirimin e z.Ilir Zela, anëtar, i caktuar kryetar i Këshillit Drejtues të Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare.

Z.Zela e mori këtë detyrë në nëntor të vitit 2017, duke zëvendësuar në këtë detyre z.Pirro Xhixho.

Këshilli i Ministrave ndërkohë ka propozuar për anëtar të këshillit Drejtues të AKEP. Z. Tomi Frashëri.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of