Ju dua sërish: Të ripunësohesh nga një ish-punëdhënës

11/02/2013 3:25 PM 0 komente

Njerëzit lënë punën për një sërë arsyesh: Ata gjejnë mundësi më të mira, atyre u është ofruar pagë më e lartë, ose ata janë shkarkuar apo pushuar nga puna, për të përmendur disa. Por, çfarë ndodh nëse një punëkërkues dëshiron të shkojë përsëri tek punëdhënësi i mëparshëm? Ndërsa kjo mund të duket e pamundur, ka përfitime nëse konsideroni vendin e mëparshëm të punës, si për shembull ju tashmë e kuptoni kulturën e kompanisë dhe mënyrën se si funksionon biznesi. Nëse […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of