Jeni duke lexuar në: 508

Sondazhi i Javës

Cili nga Universitetet private që kaluan sitën e kontrollit të fundit të qeverisë mendoni se ka reputacionin më të mirë:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« Shtator 2014 »
Hënë Martë Mërkurë Enjte Premte Shtunë Diel
1* Normat e interesit all day
* Bilanci sektorial i shoqërive të kursim-kreditit all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
* Kredia e re sipas monedhës all day
* Kredia për ekonominë all day
* Të dhëna të bankave paradepozituese all day
* Të dhëna të korporatave të tjera depozituese all day
* Depozitat all day
* Agregatët monetarë all day
2 3* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim all day
4 5* Kredia sipas qëllimit, monedhës dhe aktivitetit ekonomik all day
6 7
8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
10* Anketa e Forcave të Punës all day
* Bilanci i Forcave të Punës all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Bilanci i pagesave all day
11* Femra dhe Meshkuj all day
12 13 14
15* Të dhëna të bankës qendrore all day
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26* Indeksi i Tregtisë me Pakicë all day
27 28
29* Tregtia e Jashtme all day
30* Depozitat all day
* Paraqitja monetare e korporatave depozituese all day
* Kredia për ekonominë all day
* Kredia e re sipas monedhës all day
* Normat e interesit all day
* Të dhëna të korporatave të tjera depozituese all day
* Të dhëna të bankave paradepozituese all day
* Investimet e huaja direkte sipas shteteve all day
* Pozicioni i investimeve ndërkombëtare all day
* Investimet e huaja direkte sipas aktivitetit ekonomik all day
* Statistikat Afatshkurtra all day
* Agregatët monetarë all day
* Paraqitja monetare e korporatave depozituese all day
         

Kursi i Këmbimit

Bonds

Indexes

Moti në Tiranë

Moti Sot 4/9/2014 5/9/2014 6/9/2014
25 / 18 °C
26 / 18 °C
27 / 19 °C
26 / 18 °C

Dikush duhet te bleje…

Nderkohe qe ne Tirane perurohej qendra me e re tregtare ne vend, TEG, ne pjesen veriore, nje tjeter rkonkurrentr deklaron falimentin. rPraktikerr, zinxhiri gjerman i tregtise me pakice, largohet me…

BSH: Faktoringu, 34.9 milione leke

Faktoringu është një shërbim financiar që krahas interesit të rritur privat për ta ushtruar atë, po gjen mbështetje edhe nga institucioni i tij rregullues e mbikëqyrës, Banka e Shqipërisë. Burimet…

Ankthi i euros

Pas floririt dhe dollarit, a do te rzhgenjehenr shqiptaret dhe nga euror! Ankthi i vendit, qe ndonese nuk eshte ne euro, shpjegohet me shkallen e larte te euroizimit te tij.…

Rritjet e rpadukshmer

Sa realisht ka perfituar dhe humbur qeveria nga aplikimi i takses se sheshter Te ardhurat tatimore kane ardhur ne rritje, por kryesisht nga taksat qe gjate ketyre viteve jane rritur…

Dikush duhet te bleje…

Nderkohe qe ne Tirane perurohej qendra me e re tregtare ne vend, TEG, ne pjesen veriore, nje tjeter rkonkurrentr deklaron falimentin. rPraktikerr, zinxhiri gjerman i tregtise me pakice, largohet me…