Jeni duke lexuar në: Lajmet Kryesore

Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« June 2018 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1* Regjistri i Ndërmarrjeve all day
2 3
4* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (Për Banesa) all day
5* Tregues të shëndetit financiar all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
6* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
7* Burra dhe Gra në Shqipëri all day
8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10
11* Statistika të sistemeve të pagesave all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
12* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
13 14 15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16 17
18* Tregtia e Jashtme all day
* Produkti i Brendshëm Bruto, Rajonal all day
19* Tregtia me Pakicë all day
* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
20* Statistikat Afatshkurtra all day
* Bujqësia all day
21* Aksidentet Rrugore all day
22* Tregtia e Jashtme e Mallrave sipas Karakteristikave të Ndërmarrjeve all day
23 24
25* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
26* Lëvizjet e Shtetasve all day
* Publikim i dedikuar për Krimet all day
27* Statistikat e Transportit all day
* Ekonomia dhe Buxheti all day
28 29* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Template-i i rezervës ndërkombëtare all day
* Depozitat all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetar all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Produkti Brendshëm Bruto all day
30  

“Shpërthen” biznesi i OJF-ve, qeveria numëron 7580 organizata, bën gati paketë të re fiskale

Organizatat Jofitimprurëse në Shqipëri (OJF)  janë shtuar dukshëm vitet e fundit, duke u pesëfishuar në raport me 7 vite më parë, teksa Shqipëria vijon të vuajë nga angazhimi i shoqërisë…

Konflikti i interesit në tenderë, APP: Institucionet kanë shkelur rregullat, ja si duhet të veprojnë

Agjenica e Prokurimit Publik (APP) u ka bërë thirrje autoriteteve kontraktore që të respektojnë rregullat që lidhen me tenderat dhe rastet e konfliktit të interesit. Në një dokument të bërë…

Autostrada Tiranë-Durrës, hapet në fundjavë, ARRSH:Përfundojnë punimet në Maminas-Sukth-Shkozet

Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia Rrugore përmes një njoftimi për shtyp bënë me dije se të premten në orën 14:00 perfundon nderhyrja per riparimin e shtresave asfaltike në Maminas-Sukth-Shkozet. “Pas…

Euro i rikthehet rritjes; Aktorët e tregut: Arsyeja, prania e Bankës së Shqipërisë në treg

Monedha e përbashkët edhe gjatë ditës së sotme ka fituar pikë përkundrejt lekut në vend. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë një euro është këmbyer sot me 126.18 lekë,…

Bono dhe obligacione, interesat rriten për të gjitha maturimet në 3- mujorin e parë

Interesat e borxhit të brendshëm të qeverisë ndryshuan trendin këtë vit duke nisur rritjen qysh në gjysmën e parë të vitit, teksa vitet e kaluara interesat uleshin në muajt e…