Abonohuni:

Bizneset që po mbyllen dhe ato që po lulëzojnë

25 % e subjekteve në Shqipëri janë fermerë, një tregues i peshës së lartë që…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« June 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3* Regjistri Statistikor i Ndërmarrjeve all day
4* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (për Banesa) all day
5 6 7* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
8 9
10* Bilanci i pagave all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Pagat all day
11 12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
* Burra dhe Gra all day
13* Statistikat e Bujqësisë dhe Blegtorisë all day
14* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
15 16
17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar I Çmimeve të Konsumit all day
* Tregtia me Pakicë all day
19* Statistikat Afatshkurtra all day
20 21* Aksidentet Rrugore all day
22 23
24* Statistikat e Pylltarisë dhe Biodiversitetit all day
25* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
* Fluksi i investimeve sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Lëvizjet e Shtetasve all day
26* Tregtia e Jashtme e Mallrave sipas Karakteristikave të Ndërmarrjeve all day
27* Ekonomia dhe buxheti all day
* Statistikat e Transportit all day
28* Depozitat all day
* Kredia për ekonominë all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetarë all day
* Produkti i Brendshëm Bruto all day
29 30

Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Agjencia
17/06/2019 Qera Zyra Rr. "Myrtezim Këlliçi", Tiranë 85 m2 600 €/ muaj Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Sami Frashëri", Tiranë 35 m2 90,000 € Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Myslym Shyri", Tiranë 46 m2 120,000 € Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Dritan Hoxha", Tiranë 300 m2 200,000 € Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Nikolla Jorga", Tiranë 196 m2 300,000 € Real Deal
10/06/2019 Shitje Zyra Rr. e "Elbasanit", Tiranë 756 m2 1, 370, 000 € Dev-Inf
10/06/2019 Shitje Zyra pranë "Zogut të Zi", Tiranë 121 m2 175, 000 € Dev-Inf
10/06/2019 Shitje Zyra tek zona e ish-Bllokut, Tiranë 185 m2 297, 000 € Dev-Inf
03/06/2019 Shitje Dyqan Rr. "Bardhyl", Tiranë 50 m2 175, 000 Euro Gazeta Çelësi
03/06/2019 Shitje Dyqan Rr. "e Kavajës", Tiranë 135 m2 185,000 Euro Gazeta Çelësi
03/06/2019 Shitje Dyqan tek Lulishte 1 Maji, Tiranë 115 m2 130, 000 Euro Gazeta Çelësi
20/05/2019 Shitje Zyra Rr. Elbasanit, Tiranë 756 m2 1,370,000 Euro Dev-Inf
20/05/2019 Shitje Zyra në zonën e Bllokut, Tiranë 185 m2 297, 000 Euro Dev-Inf
20/05/2019 Shitje Zyra pranë Zogut të Zi, Tiranë 121 m2 175, 000 Euro Dev-Inf
13/05/2019 Shitje Dyqan Rr. “Naim Frasheri”, Tiranë 36 m2 100, 800 Euro Gazeta Çelësi
13/05/2019 Shitje Zyra tek Rr. e Kavajës, Tiranë 700 m2 5, 600 Euro Gazeta Çelësi
13/05/2019 Shitje Dyqan Rr. e Kosovarëve, Tiranë 16 m2 24, 000 Euro Gazeta Çelësi
13/05/2019 Qera Zyra pranë shkollës "Vasil Shanto", Tiranë 54 m2 230 Euro/ Muaj Gazeta Çelësi
30/04/2019 Shitje Dyqan Rr. "Nikolla Lena", Tiranë 150 m2 195, 000 Real Deal