Maqedoni, “Financial Times” vlerëson progresin ekonomik

23/11/2012 1:02 PM 0 komente

Fraza si “ vendi i Ballkanit Jugor”  dhe “ lehtësi në të bërit të biznesi” po përdoren shpesh nga sipërmarrësit perëndimorë. Por në rast se nuk e keni vënë re Maqedonia, shteti më jugor i ish-Jugosllavisë u rendit në vendin e 23 nga raporti i Bankës Botërore “Doing Business”. Kështu shkruan në artikullin e saj “Financial Times” me titull “ FYR Macedonia: doing business?” të botuar në blogs.ft.com. Në mënyrë të veçantë këtë e artikuloi edhe kryeministri Nikola Gruevski gjatë vizitës së tij zyrtare në Budapest.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of