Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« June 2018 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1* Regjistri i Ndërmarrjeve all day
2 3
4* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (Për Banesa) all day
5* Tregues të shëndetit financiar all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
6* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
7* Burra dhe Gra në Shqipëri all day
8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10
11* Statistika të sistemeve të pagesave all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
12* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
13 14 15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16 17
18* Tregtia e Jashtme all day
* Produkti i Brendshëm Bruto, Rajonal all day
19* Tregtia me Pakicë all day
* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
20* Statistikat Afatshkurtra all day
* Bujqësia all day
21* Aksidentet Rrugore all day
22* Tregtia e Jashtme e Mallrave sipas Karakteristikave të Ndërmarrjeve all day
23 24
25* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
26* Lëvizjet e Shtetasve all day
* Publikim i dedikuar për Krimet all day
27* Statistikat e Transportit all day
* Ekonomia dhe Buxheti all day
28 29* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Template-i i rezervës ndërkombëtare all day
* Depozitat all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetar all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Produkti Brendshëm Bruto all day
30  

Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Agjencia
18/06/2018 Qera Vila Rr. "Panorama" tek Harry Fultz, Tiranë 115 m² 350 Euro/ Muaj Gazeta Çelësi
18/06/2018 Qera Apartament Rr. "Behije Cela", Tiranë 90 m² 22, 000 Lekë/ Muaj Gazeta Çelësi
18/06/2018 Qera Apartament tek Komuna e Parisit, Tiranë 105 m² 350 Euro/ Muaj Gazeta Çelësi
18/06/2018 Shitje Apartament tek Fresku, Tiranë 94 m² 51, 700 Euro Gazeta Çelësi
18/06/2018 Shitje Apartament tek sheshi "Wilson", Tiranë 98.9 m², 123, 000 Euro Gazeta Çelësi
18/06/2018 Shitje Apartament Rr. "Bajram Curri", Tiranë 88 m² 730 Euro/ m² Gazeta Çelësi
18/06/2018 Qera Vila në Sauk, Tiranë 500 m² 4, 000 Euro/ Muaj Real Deal
18/06/2018 Qera Vila tek "Siri Kodra", Tiranë 360 m² 990 Euro/ Muaj Real Deal
18/06/2018 Qera Vila Rr. "Sami Frashëri", Tiranë 500 m² 1, 500 Euro/ Muaj Real Deal
18/06/2018 Shitje Vila në Lundër, Tiranë 365 m² 480, 000 Euro Real Deal
18/06/2018 Shitje Vila tek Rezidenca Vala Mar, Hamallaj, Durrës 457 m² 220, 000 Euro Real Deal
18/06/2018 Shitje Vila tek Gjiri i Lalëzit, Durrës 116 m² 150, 000 Euro Real Deal
18/06/2018 Qera Dyqan Rr. "Irfan Tomini", Tiranë 59 m² 400 Euro/ Muaj Century 21Albania
18/06/2018 Qera Dyqan Rr. "Kajo Karafili", Tiranë 37 m² 600 Euro/ Muaj Century 21Albania
18/06/2018 Qera Dyqan tek Komuna e Parisit", Tiranë 40 m² 200 Euro/ Muaj Century 21Albania
18/06/2018 Qera Dyqan tek ish-ekspozita "Shqipëria Sot", Tiranë 59 m² 600 Euro/ Muaj Century 21Albania
18/06/2018 Shitje Dyqan në Lgj. "Don Bosko", Tiranë 14.9 m² 7, 500 Euro Century 21Albania
18/06/2018 Shitje Dyqan tek Lgj. "Brraka", Tiranë 173.6 m² 607, 600 Euro Century 21Albania
18/06/2018 Shitje Dyqan Rr. "Qemal Stafa", Tiranë 110 m² 99, 000 Euro Century 21Albania