Qeveria fsheh detajet e shpenzimeve

05/11/2012 10:27 AM 0 komente

 

Qeveria e Kosovës po i shmanget paraqitjes së detajeve në raportet periodike dhe vjetore të shpenzimeve financiare të buxhetit. Raporti i fundit nëntëmujorë i shpenzimeve buxhetore nuk jep hollësi mbi realizimin e projekteve të veçanta.

Të gjitha shpenzimet e paraqitura në raport janë të përgjithësuara në linjat buxhetore të cilave u përkasin. Kështu, projekti më i kushtueshëm i buxhetit shtetëror, autostrada Vermicë-Merdarë, është i përfshirë në një grup me shpenzimet e bëra në rrugët lokale të bashkëfinancuara me komunat. Shpenzimet e realizuara në ndërtimet e këtij viti në autostradën Vermicë-Merdar ende nuk dihet me saktësi se në cilën vlerë kanë arritur.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of