Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« June 2018 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1* Regjistri i Ndërmarrjeve all day
2 3
4* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (Për Banesa) all day
5* Tregues të shëndetit financiar all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
6* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
7* Burra dhe Gra në Shqipëri all day
8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10
11* Statistika të sistemeve të pagesave all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
12* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
13 14 15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16 17
18* Tregtia e Jashtme all day
* Produkti i Brendshëm Bruto, Rajonal all day
19* Tregtia me Pakicë all day
* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
20* Statistikat Afatshkurtra all day
* Bujqësia all day
21* Aksidentet Rrugore all day
22* Tregtia e Jashtme e Mallrave sipas Karakteristikave të Ndërmarrjeve all day
23 24
25* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
26* Lëvizjet e Shtetasve all day
* Publikim i dedikuar për Krimet all day
27* Statistikat e Transportit all day
* Ekonomia dhe Buxheti all day
28 29* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Template-i i rezervës ndërkombëtare all day
* Depozitat all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetar all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Produkti Brendshëm Bruto all day
30  

Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Agjencia
11/06/2018 Shitje Apartament tek Liqeni i Thatë, Tiranë 119.5 m2 84, 800 Euro Real Deal
11/06/2018 Shitje Apartament pranë sheshit "Wilson", Tiranë 118 m2 135, 000 Euro Real Deal
11/06/2018 Shitje Apartament pas Qendrës Globe, Tiranë 110 m2 87, 000 Euro Real Deal
11/06/2018 Shitje Apartament pranë gjimnazit "Partizani", Tiranë 105 m2 110, 000 Euro Real Deal
28/05/2018 Shitje Apartament Rr. "Siri Kodra", Tiranë 138 m2 138,000 Euro Century21 Albania
28/05/2018 Shitje Apartament Lgj. "Ali Dem", Tiranë 66 m2 65,000 Euro Century21 Albania
28/05/2018 Shitje Apartament tek Myslym Shyri, Tiranë 73 m2 77, 000 Euro Century21 Albania
21/05/2018 Shitje Apartament Rr. “Shefqet Kuka”, zona e Freskut, Tiranë 96 m2 47, 000 Euro Future Home
21/05/2018 Shitje Apartament Rr. “Shefqet Kuka”, zona e Freskut, Tiranë 65 m2 32, 500 Euro Future Home
21/05/2018 Shitje Apartament Vasil Shanto, Tiranë 138 m2 110, 000 Euro Future Home
14/05/2018 Shitje Apartament tek Liqeni i Thatë, Tiranë 130 m2 92, 000 Euro Real Deal
14/05/2018 Shitje Apartament Rr. "Sami Frasheri", pranë Drejtorisë së Policisë, Tiranë 127 m2 210, 000 Euro Real Deal
14/05/2018 Shitje Apartament tek Freku, Tiranë 94 m2 52, 000 Euro Real Deal
03/05/2018 Shitje Apartament tel Liqeni i Thatë, Tiranë 70 m2 53, 500 Euro Real Deal
03/05/2018 Shitje Apartament Ish-Ekspozita, Tiranë 140 m2 175, 000 m2 Real Deal
03/05/2018 Shitje Apartament pranë pallateve të Delijorgjit, Tiranë 100 m2 120, 000 Euro Real Deal
03/05/2018 Shitje Apartament tek kopeshti Zoologjik, Tiranë 105.76 m2 86, 000 Euro Real Deal
23/04/2018 Shitje Apartament Tek Usluga, Pranë ish-Stacionit të Trenit, Tiranë 140 m2 125, 000 Euro Real Deal
23/04/2018 Shitje Apartament në Don Bosko, Tiranë 116 m2 70, 000 Euro Real Deal