Jeni duke lexuar në: Lidhje

Abonohuni:

Këto 5 vende janë shtëpi e më shumë së gjysmës së pyjeve në botë

Pemët janë mushkëritë e planetit tonë – thotë një shprehje popullore. Ato thithin dioksidin e karbonit nga atmosfera, e ruajnë atë për të krijuar rrënjë e trungje, dhe lëshojnë oksigjen…

Holandë, udhëtim falas në tren nëse keni me vete një… libër

Këtë vit, kompania hekurudhore kombëtare holandeze Nederlandse Spoorwegen, ka ndërmarrë një nismë vërtet të veçantë – me rastin e Javës së Librit, që fillon çdo vit më 23 prill, mund…

Si Viaggia.it, Shqipëria kryeson listën e destinacioneve të 2018-s

Vende në zhvillim, ku ka ende shumë për t’u zbuluar, por edhe destinacione pak të njohura dhe ende pak të kushtueshme. Portali italian SiViaggia.it ka hartuar një renditje me destinacionet…

Lidhje të Dobishme

1. Banka e Shqipërisë http://www.bankofalbania.org/ 2. INSTAT - Instituti i Statistikës http://www.instat.gov.al/ 3. AMF - Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare http://amf.gov.al/ 4. Ministria e Financave http://www.minfin.gov.al/ 5. Financial times http://www.ft.com/