Plane për investime të rëndësishme në turizmin serb

19/02/2016 1:54 PM 0 komente

Kryeministri i Serbisë Aleksandar Vucic njoftoi dje një investim të rëndësishëm në zhvillimin e turizmit në Serbi, duke theksuar se prioritet do të jetë investimi në zonën bregdetare të Danubit, infrastrukturën spa dhe qendrat malore dhe infrastrukturën rrugore.

Duke hapur Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Beograd, Vucic ka thënë se në zonën bregdetare të Danubit deri në fund të këtij viti dhe në fillim të vitit të ardhshëm do të investohen 10 milion euro, sidomos në pjesën nga Apatin në Beska dhe nga Smederevo në Kladovo.

Qëllimi është të përfundojë infrastruktura dhe të përfshijë pellgun e Danubit në ofertën rajonale të turizmit, tha ai.

Kryeministri vuri në dukje se detyra kryesore në këtë fushë këtë vit është investimi në infrastrukturë, spa, infrastrukturën e udhëtimit dhe komunikimit në vendpushimet malore dhe sidomos në Stara Planina.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of