S’ka më leje ndërtimi në breg të detit … përveçse për PPP, investime strategjike dhe infrastrukturë

22/06/2020 11:35 AM 0 komente

Një projektligj që parashikon menaxhimin e integruar të bregdetit sjell në vëmendje në një nen të veçantë lejet e ndërtimit përgjatë vijës bregdetare. Ky nen përcakton tre raste përjashtuese për dhënien e lejeve në vazhdim ndërkohë, që të gjithë ata që kanë ndërtuar, do t’i nënshtrohen kontrollit të dokumentacionit mbi zbatimin e detyrimeve. Të gjithë ata që gjenden brenda rregullave do të çojnë deri në fund kontratën me shtetin ndërkohë që nuk përcaktohet qartë se çdo të ndodhë me pjesën […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of