Video News Monitor

Ndërtimi në Tiranë arrin pikun, çfarë do të ndodhë me çmimet

15/06/2019 2:30 PM 0 komente

Ndërtimet e reja në Tiranë kanë arritur pikun dhe çmimet në zonat e preferuara variojnë nga 2600-4000 euro/m2. Për momentin, kërkesa dhe oferta duken pranë ekuilibrit, shtimi i sipërfaqes së dhënë për leje ndërtimi paralajmëron një prishje të shpejtë të tij, ndërsa çmimet po japin sinjalet e para të uljes. Aktorët kryesorë të patundshmërisë parashikojnë bllokimin e tregut brenda dy-tre viteve të ardhshme.
lexoni

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of