Video News Monitor

Rriten sërish kërkesat për azil në BE, kryeson Franca

02/11/2019 9:52 AM 0 komente

2,000 kërkesa për azil në muaj, nëse vazhdojmë me këto ritme, Shqipëria rrezikon “të zbrazet” në 70 vite.

Ndonëse pritshmëritë ishin që numri i azilantëve të vinte në rënie, për shkak se refuzimet e larta të dekurajonin aplikimet e reja, të dhënat nga Eurostat dhe EASO vazhdojnë të tregojnë një tendencë në rritje.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of