Alpha Bank, fitim 147 milione Euro ne 2010

02/04/2011 12:00 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintAlpha Bank Albania, me fitim para tatimit 5,7 milion Euro Për vitin 2010, Alpha Bank paraqitet me një bilanc të shëndoshë dhe një ecuri elastike në një mjedis vazhdimisht sfidues, sipas një deklarate zyrtare të bankës. Alpha Bank ka një pozicion solid kapitali dhe një mjaftueshmëri kapitali të përgjithshme prej 13.5 %. Gjithashtu, karakterizohet nga një profil i fortë likuiditeti, ndërkohë që kreditë me ecuri jo të mirë në vendet e Europës Juglindore gjatë tre tremujorëve të fundit te vitit […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of